Общи условия

Настоящите условия са създадени с цел да пояснят отношенията от едната страна между   onlineperfumes.bg” (наричан за краткост „Сайт“) и потребителите и гостите на електронните страници и услуги намиращи се на домейн www.onlineperfumes.bg. Долупосочените условия са обвързващи за всички потребители и гости, които чрез маркиране на всеки линк, обект или бутон се съгласяват и изцяло приемат задължението да спазват настоящите общи условия.

Основна информация

Onlineperfumes.bg е електронен магазин, който се обслужва от дружество, регистрирано по Търговския Закон на Република България, със следните данни:

ЕТ „Димар“

Бул. „България“ 46, 7200, Разград

ДДС: BG116015695, НАП: 116015695

Регистрация

Поръчка от onlineperfumes.bg би могла да бъде извършена като гост или като регистриран потребител. В случай, че не желаете регистрация, поръчката може да бъде приета и по телефон. Моля използвайте следният номер за поръчка, въпроси и в случай, че желаете професионална консултация за даден аромат:

0895621006

Успешната регистрация, изисква въвеждането на уникален e-mail и парола, а също така и предоставено име, фамилия, адрес и телефон за връзка. Тези данни ще бъдат запазени в нашата система и няма да е нужно да бъдат повторно въвеждани при следваща поръчка. Веднъж регистриран, всеки потребител би могъл да добавя или променя своите данни или адрес за поръчката. За успешно регистриране, потребителите трябва да се съгласят с условията за ползване на сайта, чрез маркиране да специализираният за целта бутон, който ще бъде доспъпен по време на регистрацията. С натискане на бутона „Съгласен съм с Общите Условия“ всеки потребител, изрично потвърждава, че е запознат и приема настоящите условия по смисъла на закона за Електронния документ и Електронния подпис.

Поверителност на данните

Всички лични данни, предоставени от Вас на onlineperfumes.bg ще бъдат използвани единствено и само с цел Вашето облужване като клиент- приемане, обработка и доставка на Вашата поръчка както и връзка с Вас, в случай на промяна по детайлите на дадена поръчка. Onlineperfumes.bg изрично гарантира съхранението на Вашите данни и факта, че те няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от гореупоменатите.

Поръчка

Вашата поръчка би могла бъде направена след регистрация като потребител в сайта или като гост с обаждане на номер: 0895621006. Поръчки по телефона се приемат в следното работно време:

Понеделник- Петък:  09:00- 19:00

Събота: 09:00- 17:00

Неделя: почивен ден

Поръчки, направени през сайта се приемат всеки ден и по всяко време на денонощието. При поръчка през сайта, бихте могли да добавите допълнителна информация за Вашата поръчка като въведете желаната информация в полето за коментари, което ще се появи в стъпките при поръчване. За подобни пояснения се считат дата или предпочитан час на доставката, в случай, че е наложително. Поръчка приета през сайта, ще бъде потвъдрена от наш представител, чрез телефонно обаждане на предоставеният от Вас номер, а след това ще бъдете осведомени и чрез e- mail. Приета и потвърдена поръчка през сайта или само по телефона (за гости), се смята за крайна и обвързваща, а клиента (потребител или гост) се задължава да заплати, чрез наложен платеж, поръчаната от него стока в момента на доставката.

Цена на поръчката

Цената на поръчката се формира след като се сборуват всички текущи продукти във Вашата „Количка“ и се добави стандартизираната цена за доставка, в рамките на цялата страна, от 5лв. В случай, че Вашата поръчка включва двa или повече от двa продукта от секциите с маркови аромати доставката се заплаща от onlineperfumes.bg.

Изпълнение на поръчката

След потвърждението на дадена поръчка onlineperfumes.bg ще достави желаната от вас стока чрез куриерските услуги на „Лео Експрес“ ООД. Поръчката и доставката се изшършват в рамките на три работни дни, считано от момента на потвърждението на заявката. Изпълнението на поръчката не би могло да бъде осъщестшено в случай, че:

- един или повече от желаните от Вас артикули не са налични, в такъв случай Вие ще бъдете информирани то телефона.

- данните предосташени от Вас са непълни или погрешни

- невъзможност за осъществяшане на връзка с цел потвърждаване на поръчката

В случай на проблеми при доставката по вина на onlineperfumes.bg, сайта носи отговорност за евентуално възникналите разходи. Клиентът носи отговорност за възниканалите по негова вина допълнителни разходи.

Плащане

Плащането става чрез наложен платеж- клиентите заплащат стойността на поръчката си на куриера, който ще им достави желаната стока. Крайната цена, за която ще бъдете уведомени, включва и разходите за доставка, които са стандартизирани на 5лв за територичта на цялата страна. В случай, че Вашата поръчка е за два или повече от два продукта от секцията с маркови аромати цената на доставката от 5лв се заплаща от onlineperfumes.bg.

Отказ и връщане на поръчка

Клиентът е длъжен да осведоми onlineperfumes.bg за евентуален отказ от дадена поръчка чрез e-mail или по телефон възможно най- скоро след подаването й. Според разпоредбите на българското законодателство и по- точно чл.55 от Закона за Защите на Потребителите, клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на седем дни от датата на закупуването й. В такъв случай, върната стока трябва да бъде в оригиналната си опаковка, без каквито и да е било следи от употреба или нарушаване на цялостта и търговският вид на стоката. В случай на връщане на дадена поръчка, обратната доставка се заплаща от клиента.

Спорове и въпроси

В случай на възникнал спор или въпрос, който не е бил засегнат в Общите Условия за позлване на сайта, моля свържете се с наш представител на:

- 0895621006

-

Гаранция за качеството на продуктите

Onlineperfumes.bg гарантира произхода и качеството на предлаганите продукти. Всеки един парфюм или тоалетна вода, предлагана в onlineperfumes.bg, е със автентичен произход. ЕТ „Димар“ е вносител и дистрибутор на качествена, маркова парфюмерия и козметика с 20 годишен опит в сферата. Множеството доволни клиенти са красноречиво доказателство за нашата коректност и отдаденост.