Вашата поръчка би могла бъде направена след регистрация като потребител в сайта или като гост с обаждане на номер: 0895621006. Поръчки по телефона се приемат в следното работно време:

Понеделник- Петък:  09:00- 19:00

Събота: 09:00- 17:00

Неделя: почивен ден

Поръчки, направени през сайта се приемат всеки ден и по всяко време на денонощието. При поръчка през сайта, бихте могли да добавите допълнителна информация за Вашата поръчка като въведете желаната информация в полето за коментари, което ще се появи в стъпките при поръчване. За подобни пояснения се считат дата или предпочитан час на доставката, в случай, че е наложително. Поръчка приета през сайта, ще бъде потвъдрена от наш представител, чрез телефонно обаждане на предоставеният от Вас номер, а след това ще бъдете осведомени и чрез e- mail. Приета и потвърдена поръчка през сайта или само по телефона (за гости), се смята за крайна и обвързваща, а клиента (потребител или гост) се задължава да заплати, чрез наложен платеж, поръчаната от него стока в момента на доставката.

Цената на поръчката се формира след като се сборуват всички текущи продукти във Вашата „Количка“ и се добави стандартизираната цена за доставка, в рамките на цялата страна, от 5лв. В случай, че Вашата поръчка включва двa или повече от двa продукта от секциите с маркови аромати доставката се заплаща от onlineperfumes.bg.

След потвърждението на дадена поръчка onlineperfumes.bg ще достави желаната от вас стока чрез куриерските услуги на „Лео Експрес“ ООД. Поръчката и доставката се изшършват в рамките на три работни дни, считано от момента на потвърждението на заявката. Изпълнението на поръчката не би могло да бъде осъщестшено в случай, че:

- един или повече от желаните от Вас артикули не са налични, в такъв случай Вие ще бъдете информирани то телефона.

- данните предосташени от Вас са непълни или погрешни

- невъзможност за осъществяшане на връзка с цел потвърждаване на поръчката

В случай на проблеми при доставката по вина на onlineperfumes.bg, сайта носи отговорност за евентуално възникналите разходи. Клиентът носи отговорност за възниканалите по негова вина допълнителни разходи.